Nuo Vaihtaisin Pois

(Heikura)Aina kun mua masentaavoin mieleeni mä palauttaatuon ajan menneen puberteetin,kun takana koulun diskoteekinkajosin irvistäen biancoonja aamulla yrjösin läskisankoon.Tein mä niin tai tein mä näin,kaiken tein mä aina väärin päin.Kun Tommy Tabermannin kuvan näin,mun sieluin lähti sfääriin päin.Mut jätti neiti, mut jätti täti,se oli itkua kyynelten läpiVoi kun päivät nuo ei koskaan enää saapuis’ uudelleenVoi kun päivät nuo mä voisin jollain lailla vaihtaa poisHumala ilman känniätai krapula ilman viiniä,se on nuoruus, sen nyt näen mä.Sen tietää Ake, Make, Pera ja mä.Teini-ikä on Jumalan rangaistus,kuin keskiajan kidutusKun muistan tuota aikaa,en tarvi viinaa en taikaa.Olin työtön taikka krapulainen,olo nykyinen on taivainen.Kun vertaan sitä nuoruuteenteinin olemuksen turhuuteenVoi kun päivät nuo ei koskaan enää saapuis’ uudelleenVoi kun päivät nuo mä voisin jollain lailla vaihtaa poisVoi kun päivät nuo ei koskaan enää saapuis’ uudelleenVoi kun päivät vittumaisimmat nuo jäisi unholaan

Leave a Comment

Categories